Bepaalt u 9 september de raadsagenda? (24-08-2017)

Dit item is verlopen op 24-09-2017.
Bepaalt u 9 september de raadsagenda?

Wat zit u dwars? Waarmee moet de gemeente als de wiedeweerga aan de slag? Wat moet en kan beter?

U bepaalt op zaterdag  9 september a.s. de agenda van de gemeenteraad? Op deze Dag van de Democratie zijn de inwoners van Strijen aan het woord. U dus. U bepaalt dan waarover de gemeenteraad die dag in debat gaat. Sterker nog, als u wilt praat u zelf óók mee. Een openbaar debat dus. Via onder meer het online formulier kunt u uw onderwerpen doorgeven

Openbaar debat

De gemeente komt ook naar u toe zaterdag 9 september aanstaande. Omdat ze graag met de inwoners in gesprek willen komen gaan de gemeenteraadsleden zaterdagochtend zelf de straat op. De meest interessante onderwerpen die daar dan aan bod komen, worden gebruikt voor het openbaar debat. Dit wordt gehouden tussen 11.30 – 13.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Alle Strijenaren worden van harte uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn. Het aanmelden van onderwerpen voor het openbaar debat kan via het online formulier, een telefoontje naar het gemeentehuis, 088-6471200, of stuur een mailtje naar communicatie@strijen.nl.

Programma Dag van de Democratie, gemeente Strijen

Zaterdag 9 september 2017:

  • 09.30 - 10.45 uur: De gemeenteraad komt naar u toe vandaag. Raadsleden gaan de wijken van de gemeente Strijen in om in gesprek te gaan met de inwoners en om onderwerpen te krijgen voor het openbaar interactief debat met de inwoners, waarvoor iedereen van harte wordt uitgenodigd.
  • 11.00 uur: Het gemeentehuis opent haar deuren. Koffie, thee en fris staat klaar. Informatie over het reilen en zeilen bij een gemeente is beschikbaar.
  • 11.30 - 13.00 uur: Openbaar interactief debat onder leiding van burgemeester Waaijer tussen de raadsleden onderling, tussen de raadsleden en de inwoners in de raadzaal. Over de door de inwoners aangedragen onderwerpen.
  • 13.00 uur: Afsluiting Dag van de Democratie, met aansluitend een hapje en een drankje in het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis.

Extra informatie


Meld uw onderwerp aan voor het openbaar interactief debat:

 > Online opgaveformulier

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit formulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Actuele onderwerpen | Laatste nieuws | Bepaalt u 9 september de raadsagenda?
Deel deze pagina
let op: ons nieuwe telefoonnummer 14078 is een 5-cijferig nummer!

Waleplein 2 | 3291 CZ Strijen
Postbus 5881 | 3290 EA Strijen
   14078 / 088 - 6471200
info@strijen.nl 
GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN!!