Erepenning voor scheidende gemeentesecretaris (06-09-2017)

Dit item is verlopen op 06-10-2017.
Erepenning voor scheidende gemeentesecretaris

De scheidende gemeentesecretaris van Strijen, Cors de Visser, is tijdens zijn afscheidsreceptie verrast met de erepenning. De Visser zette zich twintig jaar lang in voor de gemeenschap van Strijen.

In een volgepakt Dorpshuis Streona nam de met pensioen gaande Cors de Visser afscheid van het gemeentebestuur, personeel, de collega’s uit de regio, vertegenwoordigers van vele organisaties/verenigingen en het maatschappelijk middenveld. In een gemoedelijke en ongedwongen sfeer werden onder meer herinneringen opgehaald en vele bedankjes uitgedeeld.

Zijn vrouw Ineke, kinderen en kleinkinderen waren er eveneens getuige van toen burgemeester Jan Waaijer zijn toespraak afsloot met de uitreiking van de erepenning van de gemeente Strijen. ,,Het is voor mij een groot voorrecht deze erepenning te mogen uitreiken aan jou Cors. Voor alles wat je voor Strijen hebt gedaan de afgelopen twintig jaar. Een oprecht dankjewel! Wij wensen jullie een hele mooie tijd en een hele goede toekomst.”

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit formulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Actuele onderwerpen | Laatste nieuws | Erepenning voor scheidende gemeentesecretaris
Deel deze pagina
let op: ons nieuwe telefoonnummer 14078 is een 5-cijferig nummer!

Waleplein 2 | 3291 CZ Strijen
Postbus 5881 | 3290 EA Strijen
   14078 / 088 - 6471200
info@strijen.nl 
GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN!!