Natte aftrap Brede Schoolactiviteiten (10-03-2017)

Dit item is verlopen op 10-04-2017.

Gisterenavond, donderdag 9 maart 2017, verzorgde wethouder Paulien Tanja (li.) de -natte- aftrap van het voorjaarsprogramma van de Brede School Strijen.

De wethouder bleef zelf weliswaar op het droge, maar vermaakte zich niettemin kostelijk. ,,Wat een vrolijk gezicht al die spartelende jongens en meisjes, samen met hun ouders."

De workshop waarmee het voorjaarsprogramma 2017 geopend werd was bestemd voor leerlingen uit de groepen 3, 4 en 5. Samen met hun vader of moeder werden ze in het zwembad van Strijen meegenomen in de spannende wereld van snorkel, duikbril en zwemvliezen. De workshop bestaat uit drie lessen, de volgende twee worden gegeven op 16 en 23 maart.

Het nieuwe voorjaarsprogramma van de Brede School Strijen is bestemd voor kinderen van 3-12 jaar, die in de gemeente Strijen wonen. Zij kunnen gratis deelnemen aan de diverse activiteiten van de Brede School Strijen. De workshops worden gegeven op diverse locaties in de gemeente Strijen, op diverse dagen na schooltijd. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Strijen: www.strijen.nl/bredeschool of via Jong-Strijen, telefoon 088 - 7308960 of info@jongstrijen.nl.

In het Brede Schoolprogramma krijgen kinderen meer kansen zich te ontwikkelen. Dit kan zijn op op het gebied van kunst, sport, educatie en/of muziek. In twee projectperiodes, voor- en najaar, krijgen alle kinderen uit Strijen de gelegenheid gratis aan de workshops deel te nemen.
De Brede School Strijen wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Strijen in samenwerking met: de basisscholen, een aantal sportverenigingen, peuterspeelzalen en Welzijn Hoeksche Waard.

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit formulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Actuele onderwerpen | Laatste nieuws | Natte aftrap Brede Schoolactiviteiten
Deel deze pagina
let op: ons nieuwe telefoonnummer 14078 is een 5-cijferig nummer!

Waleplein 2 | 3291 CZ Strijen
Postbus 5881 | 3290 EA Strijen
   14078 / 088 - 6471200
info@strijen.nl 
GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN!!