Strijensas ontdekken met de kano (25-04-2017)

Dit item is verlopen op 25-05-2017.
Strijensas ontdekken met de kano.

Afgelopen weekend is de nieuwe kanoroute door de Oeverlanden in Strijensas feestelijk geopend. Dankzij een doorsteek bij de lichtopstand is het mogelijk geworden om vanuit de jachthaven direct het natuurgebied in te kanoën.

Wethouder Wilko van Tilborg tekende voor de officiële openingshandeling. In zijn praatje vooraf toonde hij zich een trots bestuurder. ,,Al enige tijd geleden zijn we gestart met het project Hoeksche Waardenmakerij aan de Delta. De overheid is betrokken, maar het zijn uiteindelijk de lokale enthousiaste ondernemers die Strijensas op de kaart hebben gezet. En daar hoort gepaste trots bij.”

Ontdek Strijensas

De kanoroute maakt onderdeel uit van het breder concept Ontdek Strijensas, dat door de lokale ondernemers is ontwikkeld en bedacht. Zo is er een toeristische kaart gemaakt waarop alle recreatieve mogelijkheden rondom Strijensas zijn weergegeven. Daarnaast zag de informatieve website www.ontdekstrijensas.nl het levenslicht. ,,Met het concept wordt duidelijk welke mogelijkheden Strijensas allemaal wel niet biedt om een dag in het gebied door te brengen. Een aanrader!”

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit formulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Actuele onderwerpen | Laatste nieuws | Strijensas ontdekken met de kano
Deel deze pagina
let op: ons nieuwe telefoonnummer 14078 is een 5-cijferig nummer!

Waleplein 2 | 3291 CZ Strijen
Postbus 5881 | 3290 EA Strijen
   14078 / 088 - 6471200
info@strijen.nl 
GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN!!