Strijense sporthelden in de schijnwerpers (12-09-2017)

Dit item is verlopen op 12-10-2017.
Strijense sporthelden in de schijnwerpers

Inwoners van Strijen kunnen de komende maanden weer hun sporthelden aanmelden voor de tweejaarlijkse sportverkiezing. Hét Strijense sportfeest voor alle sportliefhebbers, clubs, verenigingen en bestuurders vindt plaats tijden de nieuwjaarsreceptie op dinsdag 2 januari 2018.

Mogelijke sporthelden voor de sportverkiezing dit jaar kunnen tot uiterlijk 15 november a.s. bij de gemeente worden aangemeld. Evenals twee jaar geleden is ook de categorie niet-georganiseerde sporten wederom vertegenwoordigd. Zodoende maken ook beoefenaars van onder meer denksporten, schoolsporten en commerciële sporten kans op een prijs. Voor alle categorieën wordt gekeken naar de sportieve prestaties over de jaren 2016 én/óf 2017.

Een onafhankelijke jury, onder voorzitterschap van (sport)wethouder Paulien Tanja, maakt in november een voordracht van sporters die in aanmerking kunnen komen voor de titels Sportman/-vrouw van het Jaar, Sportploeg van het Jaar of niet-georganiseerde Sport(er) van het Jaar. De juryleden belonen overigens niet slechts buitengewone sporters, maar kijken tevens naar bijzondere sport bevorderende prestaties. Genomineerde sporters moeten wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo dient een individuele sporter in de gemeente Strijen te wonen en moeten voorgedragen sportploegen lid zijn van een in de gemeente Strijen gevestigde vereniging.

Tijdens de vorige editie in 2015, werd luchtgeweerschutter Hannah Verhoeven uitgeroepen tot Sportvrouw van het Jaar 2015. Rolstoelatleet Mark van Tilborg werd Sportman van het Jaar. Het A1-elftal van voetbalvereniging Strijen kwam als beste Sportploeg van het Jaar uit de bus.

Nomineren

Nominaties voor de Sportverkiezing Strijen 2017, kunnen worden doorgegeven via het e-mailadres sportverkiezing@strijen.nl of met het digitale formulier.


Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit formulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Actuele onderwerpen | Laatste nieuws | Strijense sporthelden in de schijnwerpers
Deel deze pagina
let op: ons nieuwe telefoonnummer 14078 is een 5-cijferig nummer!

Waleplein 2 | 3291 CZ Strijen
Postbus 5881 | 3290 EA Strijen
   14078 / 088 - 6471200
info@strijen.nl 
GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN!!