Wethouder Tanja complimenteert kinderopvang (14-03-2017)

Dit item is verlopen op 14-04-2017.
Wethouder Tanja complimenteert kinderopvang.

Wethouder Tanja complimenteerde vandaag, dinsdag 14 maart 2016, alle locaties voor kinderopvang in Strijen met de positieve resultaten, die ze van de inspectie kregen. Voor alle locaties had ze een kleine attentie meegenomen.

Onlangs zijn alle wettelijke inspecties bij de locaties voor kinderopvang in de gemeente Strijen afgerond. De toezichthouder Dienst Gezondheid en Jeugd constateerde geen enkele tekortkoming. Uit de rapporten spreken slechts positieve resultaten vooral op het gebied van de pedagogische kwaliteit. Alle vijf onderzochte locaties voldoen daarmee aan de wettelijke kwaliteitseisen.

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor het toezicht op de kwaliteit van de kinderopvang. De toezichthouder inspecteert in opdracht van de gemeente Strijen alle locaties voor kinderopvang in de gemeente. Dit gaat om zowel de kinderdagverblijven, als om de buitenschoolse opvang, de peuterspeelzaal en het gastouderbureau. Ook de verschillende gastouders worden, door middel van een steekproef, onaangekondigd geïnspecteerd.

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit formulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Actuele onderwerpen | Laatste nieuws | Wethouder Tanja complimenteert kinderopvang
Deel deze pagina
let op: ons nieuwe telefoonnummer 14078 is een 5-cijferig nummer!

Waleplein 2 | 3291 CZ Strijen
Postbus 5881 | 3290 EA Strijen
   14078 / 088 - 6471200
info@strijen.nl 
GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN!!