Pagina opties

Groter
A A

Sociale media

Strijen wil graag dicht bij de mensen staan en op eigentijdse manieren contact met u houden. Onder meer via Twitter. Dat gebeurt vooral door middel van korte berichtjes (Tweets), foto’s of discussies over onze gemeente. U ‘praat’ dan niet alleen met de gemeente zelf, maar ook persoonlijk met de mensen áchter de gemeente. Zo kunt u op elk moment van de dag met ons en anderen delen wat u bezighoudt, wat uw plannen zijn of wat u aan het doen bent. En wij doen omgekeerd weer hetzelfde. Op die manier houden we elkaar goed op de hoogte en leren we elkaar beter kennen.

Twitter

Om mee te praten via Twitter moet u zich wel eerst even eenmalig gratis registreren op www.twitter.com.
Vervolgens meldt u zich aan voor de nieuwsberichten van de gemeente Strijen via twitter.com/gemeentestrijen.
De gemeente Strijen is ook via Twitter te bereiken voor vragen en/of opmerkingen. Graag zelfs!

Facebook

De gemeente Strijen is tevens te vinden op Facebook. Met deze pagina op de netwerksite hoopt de gemeente meer Strijenaren te kunnen aanspreken. Facebook is een wereldwijd netwerk met meer dan een half miljard gebruikers, ook in Nederland neemt het aantal leden toe. Strijen wil vooruitstrevend zijn en lanceerde na Twitter ook een pagina op Facebook.

Je kunt de gemeentepagina op Facebook heel eenvoudig bezoeken via de volgende link Facebook Gemeente Strijen, je wordt dan direct doorgestuurd. Met de ‘Vind ik leuk’-knop aan de rechterbovenzijde van de pagina geef je aan dat je de informatie op de pagina wilt volgen.

Instragram

Instagram is het razendpopulaire online platform om foto’s met elkaar te delen. De gemeente Strijen mag daarop natuurlijk niet ontbreken. Je kunt foto’s van jouw gemeente dus ook volgen via de app van Instagram op jouw mobiel of tablet.

Heb je ook een mooie interessante foto over of uit Strijen om te delen via Instagram, stuur of deel deze met vermelding van de hashtag #strienfoto.

Je vindt ons op Instagram als /gemeentestrijen en je herkent het gemeentelijke instagramaccount aan de gele gemeentevlag met de drie rode kruizen.

LinkedIn

Op LinkedIn plaatst de gemeente Strijen berichten die gericht zijn op de zakelijke volgers. Zoals informatie over nieuwe vacatures en stageplaatsen.
Op LinkedIn is de gemeente te vinden via www.linkedin.com/company/gemeente-strijen.

Youtube

Op Youtube plaatst de gemeente Strijen video's die gebruikt worden op de gemeentelijke website en social media. Het youtubekanaal vindt je op www.youtube.com/user/gemeentestrijen.